Gezondheidswandeling

 

Elke donderdagavond (vanaf 6 juni) om 19:30 is er gelegenheid om wat te bewegen.

Een half uurtje samen wandelen, vertrek en aankomst aan het buurthuis.

 

Mini voetbal

Voor de jeugd van de Locht organiseert de afd. jeugdzaken mini voetbal in de pannakooi.

Aanvang 13 uur – 16:00 op het grasveld van het buurthuis.

Iedereen is van harte  welkom.

 

Seniorenfeest 2023

Seniorenfeest

Zaterdag, 25 november vanaf 13:30u. zijn al onze senioren van harte welkom in het buurthuis op onze traditionele samenkomst voor senioren. Er is een broodjesmaaltijd met koffie en vlaai.

Daarna kan je gezellig wat bijbabbelen bij een biertje of een frisdrank.

Miet Luyten uit Lommel komt optreden. Miet was finaliste van ‘The Voice Senior’ in 2018., een talentenjacht voor muzikale 60 plussers.

Kostprijs : €5 per persoon.

Binnenkort komt je buurtverantwoordelijke langs om je deelname te noteren.

Van sommige buurtbewoners weten we niet of ze al tot de senioren behoren. Als je 55+ bent en (brug)gepensioneerd en graag meedoet aan het seniorenfeest dan mag je contact opnemen met Liliane Loenders 011/73 36 39.

Dan komen we je persoonlijk uitnodigen!

Locht Fieëst – Grutte minsen fuif

 

 

 

 

Grutte minsen fuif

Vanaf 21.00 uur in onze tent met medewerking van FM Goud DJ Marcel .

Inkom gratis

Iedereen van harte welkom . Er is een foodtruck aanwezig vanaf 18.00 uur.

 

Barbeque

Wegens succes ook dit jaar is er op zaterdag 27 augustus vanaf 18 uur onze jaarlijkse barbeque voor de buurtbewoners. Inschrijving is verplicht. Houd uw buurtkrant in de gaten voor details en inschrijf formulier.

Dorpsrestaurant

 

Het dorpsrestaurant van Hechtel-Eksel is een plaats waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs een versbereide maaltijd te nuttigen. Het vormt zo een ontmoetingsplaats voor iedereen. Het doel is om mensen in een ontspannen sfeer dichter bij elkaar te brengen en om zo het dorps- of buurtgevoel te versterken.

Het dorpsrestaurant vindt iedere tweede donderdag van de maand plaats in De Schans te Hechtel en iedere vierde donderdag van de maand in buurthuis De Locht te Eksel.

Je moet een voorverkoopkaartje kopen aan het vrije tijdsloket, online via ticketgang of op het dorpsrestaurant zelf voor een volgende keer. Kaarten kan je kopen tot en met maandag voorafgaand aan het dorpsrestaurant.

Dorpsrestaurant

Het dorpsrestaurant is een plek waar iedereen welkom is om samen gezond, gezellig en tegen een budgetvriendelijke prijs een versbereide maaltijd te nuttigen. Het doel is om mensen in een ontspannen sfeer dichter bij elkaar te brengen om zo het buurt- en dorpsgevoel te versterken. Iedere vierde donderdag van de maand in De Locht te Eksel. En iedere tweede donderdag van de maand in De Geer te Eksel.

Voorverkoop kaarten te verkrijgen bij het OCMW, de BIB, het vrijetijdsloket, Apothekers van Eksel, aan de soeptrinette op de wekelijkse markt of aan de kassa van het dorpsrestaurant.

Petanque

Elke donderdagavond vanaf 19 u. bent u welkom voor een gezamenlijk spelletje petanque. Ook voor een gezellige babbel onder het genot van een drankje.