Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halloween 2020 geannuleerd ivm verstrengde veiligheidsmaatregelen

30 oktober 2020 @ 18:00 - 22:00

Vrijdag 30 oktober 2020 mogen de kinderen, jong en oud, verkleed van huis tot huis, van deur tot deur, om snoepgoed, fruit en allerlei andere lekkernijen te verzamelen. Vanaf 18h00 mogen de kinderen samen met ouders op pad gaan langs de versierde woningen.

Door Covid-19 of Corona is deze editie een beetje anders. We vragen om met uw eigen bubbel rond te gaan. Volwassenen dragen een mondmasker indien de 1,5 meter regel niet kan worden gerespecteerd.

De bewoners dragen een mondmasker bij het uitdelen van het lekkers.

De kinderen mogen enkel aanbellen bij de huizen die zichtbaar een ballon aan de brievenbus of deur hebben hangen. Om geen overlast te bezorgen mogen ze enkel daar aanbellen. Een brandende kaars verhoogd je zichtbaarheid van je deelname.

Door de coronamaatregelen hebben we besloten om het buurthuis niet te openen. Na de tocht kunnen we dus helaas niet samenkomen in het buurthuis.

Laten we samen van deze uitzonderlijke Halloweeen een toffe, griezelige en gezellige avond van maken.

Dit jaar gaan we naar de andere kant van de Locht, waaronder de Nethestraat, Bremstraat, Hoevestraat, Lochtstraat …… Het plannetje maakt duidelijk welke straten worden genomen.

Deelnemende woningen mogen hun adres aan Erik Agten bezorgen: via mail erikagten@gmail.com of telefonisch 011/66 46 76. De lijst van de deelnemende woningen kan via mail worden aangevraagd en wordt u elektronisch bezorgd.

Maak de kinderen en uzelf gelukkig door mee te doen. Het is een kleine moeite voor een leuke avond.

Heel veel griezelpret !!

Gegevens

Datum:
30 oktober 2020
Tijd:
18:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Buurthuis De Locht
Lochtstraat 44a
Hechtel-Eksel, 3941 België

Organisator

Erik Agten
Telefoon:
011- 66 46 76
E-mail:
erik.agten@buurthuisdelocht.be

Geef een antwoord

Geef een antwoord